Közös megyei munka az SM betegekért

A Békés Megyei Hírlap is beszámolt a sclerosis multiplex világnapja alkalmából ezúttal Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia székházában megrendezett 2022. május végi eseményről, amelyen a békés megyei SM betegek érdekképviseletével foglalkozó civil szervezetek is részt vettek.

Felengedték a remény léggömbjeit

A május végén elmaradt SM-világnapi rendezvényét tartotta meg szeptember 25-én a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete. Az eseményen a résztvevők a levegőbe engedték a remény léggömbjeit.

A hét emberének választották alapítványunk elnökét

Huszonöt éve segíti a megye és az ország SM-betegeit civilként Fazekasné dr. Magda Erzsébet, aki teljes aktív munkaviszonyát a megyei személyszállítási cégnél töltötte. A gyulai székhelyű Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány ügyvezető titkárát egész életútja miatt választottuk a hét emberének – írta a Békés Megyei Hírlap.

Gyulán találkoztak a Sclerosis Multiplexes betegek

A betegtársakkal való újra-találkozás örömén túl szakmai előadásokkal, az országos SM fotópályázat eredményhirdetésével, kulturális- és városnéző szabadidős programokkal is várták az ország minden szegletéből Gyulára érkező Sclerosis Multiplexes betegeket a szombati országos SM-napon.